Alam Impian Community Forum
Please register to Join Alamimpian Community Forum. 1 minutes registration
(name, email add & password only! Automatic activation)

Thank You


Alam Impian Community Forum
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Menu
Recommended By Forum

Share | 
 

 TM Homeline & TM Streamyx

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
pharez



Posts : 90
Reputation : 3
Join date : 2009-12-06

PostSubject: TM Homeline & TM Streamyx   Fri Dec 11, 2009 10:47 am

Salam All,

Untuk makluman Alam impian dah ada servis TM Homeline & Streamyx. Current Promo is FREE Streamyx Installation (Normal RM88) and FREE Activation (Normal RM75)...

Pakej yang available as follows:
Combo 384kbps - RM60/month
Combo 512kbps - RM90/month
Combo 1Mbps - RM110/month
Combo 2Mbps - RM140/month
Combo 4Mbps - RM160/month

Combo means tak perlu bayar additional untuk sewa telefon.

U can submit ur application online to me by email (ayeh2891 @ yahoo.com), i akan check infra, kalau ok i submit kat TM processing terus.

Ni utk new registration only...tapi kalau u nak pindah account i boleh tolong check infra aje...u still have the 'privilledge' utk submit order & followup kat TMPoint ;-)

Just bagi details berikut:
Nama Penuh:
IC No:
Alamat Penuh:
Package:
H/P No:
Preferred Login ID:


Fariz
013-3942949
Soon-to-be Nukilan 2 Owner
Back to top Go down
View user profile
krakmk



Posts : 136
Reputation : 1
Join date : 2009-11-23
Location : Tun Teja 35/6A

PostSubject: Re: TM Homeline & TM Streamyx   Wed Jan 06, 2010 5:37 pm

Fariz tolong book untuk saya HSBB, dalam 2 Tahun lagi ada dah kot area Alam Impian...

_________________
Back to top Go down
View user profile
pharez



Posts : 90
Reputation : 3
Join date : 2009-12-06

PostSubject: Re: TM Homeline & TM Streamyx   Wed Mar 03, 2010 10:12 am

Promo Terbaru Streamyx Blockbuster Deals untuk pendaftaran baru seperti berikut:

PERCUMA WiFi Modem
PERCUMA Dect Cordless Phone
PERCUMA Panggilan ke mana-mana Talian tetap TM
CUMA 10sen/minit Panggilan ke mana-mana MOBILE / Talian Tetap lain (1Mbps ke atas)
PERCUMA bayaran pemasangan Streamyx (RM88)
PERCUMA yuran pengaktifan Streamyx (RM75)

HARGA TETAP SAMA !!!

RM90/bulan - 512kbps
RM110/bulan - 1Mbps
RM140/bulan - 2Mbps
RM160/bulan - 4Mbps

CALL SEGERA untuk mendaftar : 013-3942949

Pakej 60/bulan - 384kbps perlu tambah RM10 sebulan untuk pakej seperti diatas.

Just call saya untuk mendaftar dengan mudah dan selesa...atau email details berikut ke ayeh2891 at yahoo.com

Nama Penuh:
No IC Baru dan Lama:
Alamat Penuh:
No H/P:
Pakej:
Login ID Pilihan:

Ini untuk memudahkan order jalan dulu...Borang dan Copy IC saya akan arrange untuk kutip pada weekends...
Back to top Go down
View user profile
zulfik



Posts : 63
Reputation : 7
Join date : 2009-07-05

PostSubject: Re: TM Homeline & TM Streamyx   Mon May 10, 2010 3:27 pm

Saudara Pharez,

Bila Streamyx boleh masuk Nukilan nih. Ada update ke? Buat masa nih alarm tu sia-sia je sebab guard pun mungkin tak dgr kalau alarm trigger (ataupun dengar tapi dah terlambat). At least kalau boleh dapat sms ke boleh la kitaorang tolong gerakkan guard tuh...
Back to top Go down
View user profile
heroisthai



Posts : 3
Reputation : 0
Join date : 2010-11-21

PostSubject: Re: TM Homeline & TM Streamyx   Sun Nov 21, 2010 12:00 pm

What it means?
I do not understand





__________________
business opportunity
Baby Nursery
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: TM Homeline & TM Streamyx   

Back to top Go down
 
TM Homeline & TM Streamyx
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Alam Impian Community Forum :: Money Matters :: Want to Sell / Buy Anything-
Jump to: